Shenzhen Colefa Gift Co., Ltd.

  • China Shenzhen Colefa Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Colefa Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Colefa Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
  • China Shenzhen Colefa Gift Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
Grote Markt Wereldwijd
Type Business Fabrikant
Merken Colefa of Aangepast
Aantal werknemers 80~130
Jaarlijkse omzet 1000000-3000000
Opgericht Jaar 2014
Export pct 80% - 90%

Inleiding

De Giftco. van Shenzhencolefa, Ltd in 2014 wordt gevestigd, is het leiden in zakken doet fabrikant en de exporteur, onze hoofdproducten omvat Wasbaar Document Rugzak, dragen de Wasbare Totalisatorzakken, Opnieuw te gebruiken Lunchzakken die, Kraftpapier-Document Opslagzakken, Kraftpapier-Document Opslagzakken, Tyvek-Document Portefeuille, Wasbare Schouderzak, het Winkelen Zakken, de Riemzak van de Sporttaille, Make-up Kosmetische Zak, Kraftpapier-Document Portefeuille, van de de Zakwijn van de Potloodzak de Flessenzakken, Laptop vouwen Zak, Naar maat gemaakte Rugzakken die.

Wij hebben een gespecialiseerd productieteam met hoogst ervaren arbeiders, een professioneel verkoopteam met een professionele kennis van de zakkenindustrie en pogen onze klanten van getaxeerde innovatieve en gespecialiseerde ideeën te voorzien om uw tribunes van de marketingcampagne van de menigte uit te verzekeren.

Onder het principe van „klant eerst“, „georiënteerde kwaliteit“, „voortdurende verbetering“, „wederzijds voordeel“, hebben wij wined een groot aantal van klantenondersteuning en erkenning. onze producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar de V.S., Canada, het UK, Duitsland, Netherland, Frankrijk, Zweden, Zwitserland, Noorwegen, Australië, Korea, Japan, en andere landen en gebieden.

Colefa is geëngageerd aan het aanbieden van de hoogte - kwaliteit van sporten & neopreenproducten en marketing oplossingen met concurrerende prijzen en de bevredigende diensten.

 

Geschiedenis

Opgericht in 2014, specialiseert de Giftco. zich van Shenzhen Colefa, Ltd in het leveren van een brede waaier van zakken, met inbegrip van OEM en ODM zakken.

 

Met 4 jaar veroorzakend en uitvoerend ervaringen, hebben wij met vele beroemde merkklanten samengewerkt en verkregen grote die reputatie op onze hoogte worden gebaseerd - kwaliteitsproducten en de professionele diensten.

Dienst

Wij bieden OEM & ODM de diensten, hoofdzakelijk vervaardiging aan en leveren Wasbaar Document Rugzak, Wasbare Totalisatorzakken, Opnieuw te gebruiken Lunchzakken, Kraftpapier-Document Opslagzakken, Kraftpapier-Document Opslagzakken, Tyvek-Document Portefeuille, Wasbare Schouderzak, die het Winkelen Zakken, de Riemzak van de Sporttaille, Make-up Kosmetische Zak, Kraftpapier-Document Portefeuille, van de de Zakwijn van de Potloodzak de Flessenzakken vouwen, draagt Laptop Zak, Naar maat gemaakte Rugzakken.

 

De steekproefdienst

Onze bestaane steekproef zou lage last kunnen zijn aan verzonden voor kwaliteit het controleren, maar de vracht verzamelde.

Wij pasten ook steekproef per het verzoek van klanten aan, het gewoonlijk 5-7 te beëindigen dagen vergt

 

Productiedienst

De voorproductiesteekproef kan worden gemaakt en verzonden ter definitieve goedkeuring als u vereist, verzekeren wij dat onze productieproducten zoals steekproef zelfde zullen zijn u goedkeurde.

 

Verzendingsondersteunende dienst

Wij hebben met goede & stabiele verschepende agentschappen samengewerkt, die de goedkoopste het verschepen kosten en beste verschepend manieren obtainning om u de beste steun te geven

 

 

 

 

 

Ons Team

Het Team van de Professioanlverkoop

 

Ervaren Aankoopteam

 

Creatief R&D-Team

 

Streng QC Team

 

Bekwaam Productieteam

Laat een bericht achter